Circuit d’orientació fixe

Circuit d'orientació fixe

Proposem tres recorreguts (verd, blau i vermell) d’orientació que us permetran recórrer alguns senders de la Vall de Siarb i així descobrir-ne els seus racons. Haurem de posar en pràctica la nostra habilitat per orientar-nos.

Punt de sortida: plaça de Vilamur. S’entregaran els mapes entre les 10 h i les 11 h del matí. La sortida serà lliure i la tornada també, però amb el bon regust d’haver descobert nous racons fantàstics.

El mapa: al mapa surten les balises d’orientació que s’han de trobar, senyalitzades amb un cercle verd, blau i vermell, i un full de control on anar marcant totes les balises que trobeu (no cal fer el recorregut amb l’ordre que marca el mapa). No hi haurà cap mena de control per part de l’organització, ja que és una activitat no competitiva. L’objectiu és passar-ho bé amb el recorregut d’orientació.

La dificultat: hi ha tres tipus de recorregut, i cadascun dels nivells inclou en el seu recorregut de menor dificultat, de manera que, per exemple, si decidim fer el blau, haurem de realitzar també el verd, i si fem el vermell, haurem de realitzar també el blau i el verd.

El recorregut verd és l’òptim per a fer amb famílies amb nens petits. Transcorre pels entorns de Llagunes. Desnivell: 263 m. Distància: 3350 m (Dificultat «moderada», segons els paràmetres Sendif).

El recorregut blau el podem fer amb família, però amb nens més grans. Sortirem des de Vilamur. Desnivell: 1000 m. Distància: 12200 m (Dificultat «molt exigent», segons els paràmetres Sendif).

El recorregut vermell és el més exigent. Ens durà des del fons de la vall fins al Cap de la Serra de Freixa. Pensat per aquells que vulguin exprimir-se més. Desnivell: 1300 m. Distància: 16000 m (Dificultat «molt exigent», segons els paràmetres Sendif).

Us recomanem que porteu aigua, una mica de menjar, el telèfon mòbil, un porta mapes o funda de plàstic per a fulls, i roba adequada per a fer una activitat a l’aire lliure i al Pirineu.

 


Durant tot el cap de setmana.
Recollida de mapes de 10h a 11h

Vilamur

3€ per mapa o
Descarrega-te’l aquí
Guies de muntanya i esquí. En Ruta